Francia elnökválasztás

Egyelőre Macron a meggyőzőbb. Ma rögtön urnazárás után publikálták a francia elnökválasztás első exit polljait.


Pin On Krimi Pepita Hu

Itt vannak az eredmények.

. Ha viszont Marine Le Pen nyer akkor trendforduló jön. Macron és Le Pen jutottak tovább a második fordulóba. The 2022 French presidential election was held on 1024 April 2022.

Francia elnökválasztás - Csak az kérdés Emmanuel Macron mellett ki rúg labdába. Lezárult pénteken a francia elnökválasztás kampányának utolsó napja mindkét. Emmanuel Macron és Marine Le Pen.

Francia elnökválasztás 2022 Betűrendes mutató A-Z az euronews által publikált összes témára - nemzetközi hírek gazdaság politika tudomány kultúra és szabadidő. 20 hours agoMegkezdődött vasárnap reggel Franciaországban az elnökválasztás második fordulója amelynek során közel 49 millió választópolgár dönthet arról hogy Emmanuel Macron. 21 hours agoMacron vagy Le Pen - ez a kérdés vasárnap a francia elnökválasztás második fordulójában.

10 hours agoFrancia elnökválasztás. Francia elnökválasztás 2022. Marine Le Pen a francia Nemzeti Tömörülés RN párt elnöke sajtótájékoztatót tart a LAvenir.

Infostart InfoRádió - Kántor Viola 2022. 9 hours agoA választásra jogosultak 2640 százaléka adta le vasárnap délig a szavazatát a francia elnökválasztás második fordulójában s ez ugyan egy százalékkal magasabb a két. Emmanuel Macron jelenlegi elnököt találta meggyőzőbbnek a tévénézők 59 százaléka a francia elnökjelöltek.

április 24 vasárnap 1008 mti. 2 days agoFrancia választások. Macron és Le Pen párharcában két gyökeresen eltérő európai vízió csap össze 2022.

Francia elnökválasztás Le Pen átvette a vezetést a tengerentúli területeken Elképesztő fordulat következett be a francia elnökválasztás során a tengeren túli területeken. Megkezdődött vasárnap reggel Franciaországban az. Macron és Le Pen összecsaptak a kampány utolsó napján izgul a Wall Street.

21 hours agoMegkezdődött vasárnap reggel Franciaországban az elnökválasztás második fordulója amelynek során közel 49 millió választópolgár dönthet arról hogy Emmanuel Macron. Itt vannak az első eredmények. Itt a francia elnökválasztás végeredménye.

A francia elnökválasztás is a rezsin és a háborún dőlhet el. 13 hours agoVasárnap reggel 8 órakor elrajtolt a francia elnökválasztás második és egyben utolsó fordulója. Arról szavaztak ugyanis vasárnap hogy Emmanuel Macron vagy Marine Le Pen legyen-e Franciaország elnöke a következő öt évben.

19 hours agoFrancia elnökválasztás - Megkezdődött a második forduló. Eddig nagyjából a papírforma látszik. 10 hours agoIzgalmasabb lesz a francia elnökválasztás döntő második fordulója mint 5 éve.

A Le Soir este 7 órakor arról írt - később ismertetett adatok alapján - hogy Macron nyert. A francia választások során szavazóhelyiségként használt közintézmények iskolák könyvtárak előtt ismét. Ha Emmanuel Macron nyer folytatódhatnak a reformok és tovább haladhatunk a politikai egység felé.

2022 French presidential election. As no candidate won a majority in the first round a runoff was held in which Emmanuel. Ezt mutatja minden előzetes közvéleménykutatás Emmanuel Macron most már nem egyfajta kívülállóként próbálja meggyőzni a francia választókat.

17 hours agoA francia elnökválasztás a két jelölt mellett a két tábor összecsapása is egyben és bármi is lesz az eredmény annak óriási hatása lehet az Európai Unió jövőjére. Újabb cikkünk a témában. A párizsi pletykarovatok egyik legérdekesebb kérdése mostanság az hogy mikor is lesz a nemzetgyűlési választás.

Aki április 10-én a szavazófülkében Marine Le Pen nevét tette a kék borítékba vagyis. A szavazóhelyiségek legtöbbje este 7 órakor bezár így az előző körhöz. 7 hours agoEmmanuel Macron hivatalban lévő államfő nyerte a francia elnökválasztás második fordulóját vasárnap győzelmet aratva jobboldali szélsőséges kihívója Marine Le Pen felett -.

A francia választók ma döntik el hogy adnak-e újabb öt évet a centrista Emmanuel Macronnak az Elysée-palotában. Az Ipsos-Sopra Steria pénteken megjelent felmérése szerint a 11 millió baloldali.


Profi Dvd Sean Paul Book Cover Comic Books


Profi Dvd Sean Paul Book Cover Comic Books

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel